Mambang Lyrics

Mambang Lyrics by Altimet :
[Chorus]
Aku seru kau masuk balik gua, mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tatabahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang
Aku tahu kau bukan calang-calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau, mambang

[Verse 1]
Mambang duduk gua c*ma dengar suara
Dulu maharajalela di kuala
Yang aku sangka emas, rupanya hanya suasa
Kerenah lama member nak layan pun dah tak kuasa
Mari aku lagukan ini, kiraah untuk engkau
Bakar line, ludah api studio ni jadi relau
Dulu tunggang ombak, langgar game ni macam todak
Sekarang macam dah rosak, kejap bagi aku congak
9 tahun 3 album, bro aku boleh kira
Dapat satu tiap tiga, yang pertamanya gila
Lepas tu boleh la
Lepas tu tak boleh belah
Apa kes ulang lagu, macam karaoke brah?
Member tanya mana pergi engkau punya sengat
Dulu otak cair, sekarang akal naik pekat
Ilham kering, writer’s block
Pena kau kena sekat
Dulu lawas, now your ish like tak cukup serat
Mambang

[Chorus]
Aku seru kau masuk balik gua, mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tatabahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang
Aku tahu kau bukan calang-calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau, mambang

[Verse 2]
Aku tanya apa khabar, pada kamu
Kalau tanya siapa lapar, itu aku
Siapa masak belajar sabar, itu kita
Jantan senyap bila dicabar, itu gila
I can’t stand in the shadows bruh, I’m too tall
Can’t walk in your size uhh, they too small
Guess I’m too big for your boots uhh
And you too much of a kid for the truth
Kau acah deep, tulis lagu untuk budak acah deep
Still asleep, aku chill buat lagu dengan Adeep
Acah tak kisah kecik hati bila baca tweet
Bro you sweet, bawak bertenang OK aku delete
Apa aku buat semua kau sibuk semak
Baju kau pakai tak boleh buat aku segak
Apa aku makan tak pernah buat kau berak
Bawah kain kita lain, jangan sampai aku selak
Mambang

[Chorus]
Aku seru kau masuk balik gua, mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tatabahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang
Aku tahu kau bukan calang-calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau, mambang